1 Şubat 2013 Cuma

TANGLİ PASTALAR...


yine davetten sıcak yaz günlerinde buz gibi meyve suyu aroması ile değişik bir lezzet..hem pratik hemde ekonomik..

TANGLİ SÜTLÜ TATLI:
SARISI:
1 paket portakallı tang
1 çay bardağı mısır nişastası
1 çay bardağı toz şeker
5 çay bardağı su
ara kat:1 paket kakaolu bisküvi
beyaz muhallebi malzemeleri:
yarım litre süt
1 çay bardağı mısır nişastası
1 çay bardağı toz şeker
1 paket vanilya
yapılışı:
önce sarı renkli olan tüm malzemelerini karıştırıp muhallebi gibi pişirelim.sonra ıslatılmış silikon çiçek laıplarına 1 kepçe döküp üzerine 1 tane kakaolu bisküvimizi koyup hafifçe bastıralım sonra beyaz muhallebimizi pişirelim birer kepçe kakaolu bisküvilerin üzerine dökelim.yada aynı sırayla kalpli kalıba dökebiliriz.ben yarısını böyle hazırladım.ilk sıcaklığı çıktıktan sonra dolaba alalım..buz gibi soğuyunca ters çevirip servis edelim.afiyet olsun

TANGLİ PASTALAR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder