6 Şubat 2013 Çarşamba

FINDIKLI PASKALYA ÇÖREĞİ

FINDIKLI PASKALYA TATLI POĞAÇA


 
malzemeler

  • 1 kilo un
  • 250 gram toz seker
  • 250 gram margarin
  • 1 fincan ay cicek yag
  • 50 gram findik tozu
  • 50 gram maya
  • 2 tane yumurta

üzeine sürmek icin

  • 1 tane yumurta

hazirlanisi

  • Derin bir kabin icersinde hamuru yugurup yaklasik yarim saat mayalanmaya birakin .
  • Hamurdan parcalar kopartip ceviz böyüklügünde bezeler yapin üzerine yumurtayi cirpip sürün .
  • Önceden istilmis firinda 175 derecede pisirin.
  • Bu nefis pogaca ben cok beyendim .
  • Arkadasim Emine   kizinin bohçası getirildi erkek tarafindan
  • Emine cok  özel gününde bizide  evine davet etti cok güzel bir gün gecirdik tüm doslarla beraber gülüp eglendik. Tüm evladi olan herkeze böyle güzellikler göstersin Rabbim.
  • Tüm kalbimle huzur, saglik, mutluluklar diliyorum isallah bir ömür boyu sevgileri hic eksilmez .

FINDIKLI PASKALYA ÇÖREĞİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder