5 Şubat 2013 Salı

Emek hirsizinin yüzsüzlügü .

EMEKLERIMIZIN CALINMASINA GÖZ YUMMAYALIM:
Hayirli aksamlar arkadaslarim .Daha öncede kac kez izinsiz resimlerimi yayinlayanlar oldu kimisi özür diledi bazi bloglarda yasak oldugunu bilmediklerini yazdilar ve resimlerimi bloglarindan kaldirdilar .Ben uzun zamandir blogumla eskisi kadar zaman  harcamiyorum . Gecen hafta bir tarif yayinladim .Hashasli irmik helvasi  yaklasik 2 gün sonra cok sevdigim severek izledigim Oktay usta tv de yapip yayinladi.Degisik bir tarifle hazirladi  cok ta sevindim ben kafadan atmistim bu tarifi begenildi bir kac defada önceden yapip yayinladim . Bu tarifleri herkez izinsiz yapip blogunda  hekez yayinlaya bilir yayinlarsa ben dahada memnun olurum  .Resimlerimi sadece  izinsiz yayinlayamassiniz.
Benim resmimi kopyalayip kesip bloguna kaydetmis ve tarif Oktay abimizin resimde benim kendi mutfaginda  demmek ki zaman harcamamak icinmi yada kolay yolu secti .
Emek hirsizligi ben kendisini uyardim .Benden izin isteseydiniz verirdimde neden olmasin sadece bir izin  .Tüm yazilarimi sildi ve bir cok hakaretler yapti .
 Bana yazdigi yazilar rida sizlerlen paylasmak istedim .Ben bu blogu cok seviyorum ama yeter bu  kacinci artik onlarla ugrasmak billene beni yordu .Türkcem cok iyi degil bilgisayarimda Almanca kelimelerle sizlere bu zamana kadar yayin yaptim  paylastim..Mutfagimi sizlere actim tariflerimi paylastim bir kusurum olduysa af ola .Kimsenin hakkina kimsenin bloguna uygunsuz kelime ,zarar  ve ya hirsizlik yapmadim ama nereye kadar birilerine yaptiklarinin yanlis oldugunu anlatacagiz . Benim resimlerim benim  onlar bana ait izin  isteyin vereyim .
Sormadan kesip hem izinsiz yayin yapin birde hakaret  yaziklar yagdirin  olsun diyorum…… .
Bir cok baska bloglarinda resimleri burada

Zaten reklama ihtiyacinin oldugunu yazmis Bana benim resmimle benim emegimle hakaretler yagdiran  emek hirsizi nin blogu
Sondakika resmi ve tarifi bir baska siteden aldigini yazmis 1 haftadir yayin yapti ve simdi fark etmis olmali hakaretleri  yazarken  kendisinin oktay ustadan ilip denedigini yaziyor hatdah abenim hirsizlik yapmis olma ihtimalini yazmis .Beni taniyan zaten taniyor kac yil oldu  . .

 http://haceristan.blogspot.com/  bana yzdigi yzilar

  1. hem türkçen bozuk biraz ilim irfan öğren.Ben öğretebilirim istersen
  2. ha tanışsak diyorum nerdesin 
  3.  kaç arkadaşın var, hit rating iyi mi
  4. valla tüm arkadaşlarına haber ver. hiç izleyicim yok. reklam olur:)))
  5. iftiracı, ben senin hak iddia ettiğin resmi yemedimdeme.com sitesinde gördüm.ne belli senin hırsız olmadığın
  6. selam iftiracı… senin tarifin oktay ustadan da benimki moktay ustadan mı. ben de izledim programı ve bende yayınladım tıpkı herkes gibi… salya sümük dalmışsın hemen konuya

Yukaridaki yorumlari ton baliklli pitzaya yorum birakmis 

tatlilar gülcandan dediki…

Cok terbiyesizsiniz .Yaziklar olsun yüzsüzlügün bu kadarri na hic raslamadim .Yaziklar olsun türkceniz belki iyi ama annenizden biraz terbiye edep ögrenseydiniz .insan emek gördügü bloglara ugrar zaten 3 izleciyle kalmissiniz yazilar olsun nedeni belli .

gülcandan dedi ki…

Simdi bir hirsiza biraz zaman ayirayim ve bana yazdiginiz yazilari ve bulogunuzda baskalarina ait resimleri bu kadar kaloy yayinladiginizi herkez görsün belki arkadas sayiniz sayisi artar izleyiciniz artar sizinde dediginiz gibi .Kolay degil emeklerinizi herkez görsün.


Emek hirsizinin yüzsüzlügü .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder