2 Şubat 2013 Cumartesi

Cilekli rullo kek ((Biskuitboden ))

Rullo cilekli kekmalzeme birtane rulo kek icin

  • 6 yemek kasik pudra sekeri
  • 6 yemek kasik un
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 6 tane yumurta
  • 2 yemek kasik toz seker
  • cilek receli arasina

hazirlanisi

  • Yumurtanin beyazini sarisindan ayirin.
  • Beyazini ayri bir kabin icinde 2 kasik toz sekeri katip cirpin beyaz köpük oluncaya kadar
  • Yumurtanin sarisini ve pudra sekerini cirpin.
  • unu ve vanilya sekerinide ilave edip devam karistirin.
  • Tepsiye firin kegidi koyup üzerine hazirladiginiz hamuru döküp
  • 175 derecede 5 dakika pisirin ve firinin ayarini 200 dereceye alip 8 dakika kadar daha pisirin.
  • Tezgahin üzerine temiz mutfak bezin üzerine tepsiden yavasca cikarip koyun.
  • 2 dakika sonra üzerine cilek recelini sürüp rulo yapin.
  • Üzerine pudra sekeri
  • 1 tane rulo pastanin tarifi icin bu malzeme .

Cilekli rullo kek ((Biskuitboden ))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder