30 Ocak 2013 Çarşamba

HAVUÇLU TARATÖR & 29 EKİM


Türk olmak, gurur duymaktır şanlı bir tarihe sahip olduğun içinTürk olmak, özgür olmaktır hürriyeti damarlarında taşıdığın içinMutlu olmaktır Türk olduğunu söylemekten..Türk olmak, tüyleri diken diken olmaktır vatan için canını veren şehitleri yadederken ..
bu vatan ölmez, bu bayrak inmez,bu vatan bölünmez!!”
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!!!

Evde kalan havuçları değerlendirmek ve değişik bir meze-salata seçeneği için, yemek yanında kahvaltıda harika oluyor tavsiyemdir.
HAVUÇLU TARATÖR
5 orta boy havucu rendeleyip,sıvıyağda hafif kızartıyoruz.biraz soğuyunca üzerine 3 y.k. süzme yoğurt,3 y.k mayonez,3 diş dövülmüş sarımsak,1 çay kaşığı karabiber, tuz ve 1 ç.b. çekilmiş ceviz içi ekleyerek karıştırıyoruz.soğuk olarak servis ediyoruz. AFİYET OLSUN

HAVUÇLU TARATÖR & 29 EKİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder