FINDIKLI PASKALYA TATLI POĞAÇA
malzemeler
- 1 kilo un
- 250 gram toz seker
- 250 gram margarin
- 1 fincan ay cicek yag
- 50 gram findik tozu
- 50 gram maya
- 2 tane yumurta
üzeine sürmek icin
- 1 tane yumurta
hazirlanisi
- Derin bir kabin icersinde hamuru yugurup yaklasik yarim saat mayalanmaya birakin .
- Hamurdan parcalar kopartip ceviz böyüklügünde bezeler yapin üzerine yumurtayi cirpip sürün .
- Önceden istilmis firinda 175 derecede pisirin.
- Bu nefis pogaca ben cok beyendim .
- Arkadasim Emine kizinin bohçası getirildi erkek tarafindan
- Emine cok özel gününde bizide evine davet etti cok güzel bir gün gecirdik tüm doslarla beraber gülüp eglendik. Tüm evladi olan herkeze böyle güzellikler göstersin Rabbim.
- Tüm kalbimle huzur, saglik, mutluluklar diliyorum isallah bir ömür boyu sevgileri hic eksilmez .
FINDIKLI PASKALYA ÇÖREĞİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder