5 Şubat 2013 Salı

ZEYTİNYAĞLI KABAK

                                                          ZEYTİNYAĞLI KABAK

malzemeler
  • 3 tane kabak
  • maydanoz
  • 3 yemek kasik zeytin yag
  • 1 yemek kasik  tuz ot vegater
  • 1 dis sarimsak
hazirlanisi
  • Kabaklari yikayip orta kismindaki cekirdegi cikartip  dilimleyin.
  • Tencereye kabaklari koyun.
  • Bir bardagin icersine zeytin yag,sarimsagi rendeleyin ,maydanozu incecik kiyin ve baharati katip karistirin .
  • Kabaklarin üzerine dökün zeytin yagli karisimi .
  • Tencerenin kapagini kapatip orta hateste 7-8 dakika pisirip altini kapatin tencerenin .
  • Ben yaninda makarna ile servis yaptim .

ZEYTİNYAĞLI KABAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder